VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Safety Event
  • Praktijkdag Microbiologie

Alles over Trends 2017

  • Algemeen10 apr. 17

    Videoterugblik Food Future Event

    Hoe gaan we zorgen voor voldoende, veilig en gezond voedsel dat duurzaam wordt geproduceerd? Deze en vele andere vragen stonden centraal op het Food Future Event van VMT op 23 maart in Den Bosch. Een videoterugblik.

  • Mensen & Loopbaan21 dec. 16

    Talent werven en behouden (video)

    Talent werven en behouden is de uitdaging waar de voedingsmiddelensector voor staat. Want gekwalificeerd personeel is schaars. Michiel Jonkers van Professionals in Food belicht manieren om toch de juiste mensen te vinden en dat talent aan het bedrijf te binden.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit21 dec. 16

    Efficiëntie door digitalisering (video)

    Op het gebied van kwaliteitsmanagement in de voedingsmiddelensector is met digitalisering nog een wereld te winnen. Dat betoogt Rick Veldkamp van CareNet Online QA Software.

  • Ingrediënt & Product20 dec. 16

    'Vrij van' blijft trend in food

    'Vrij van' is en blijft een belangrijke trend in de foodsector. Producten moeten E-nummervrij zijn, allergeenvrij of glutenvrij. Bovendien staan suiker- en zoutreductie hoog op de agenda.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit20 dec. 16

    Meer meten, meer weten (video)

    Het laten testen van voedingsmiddelen kent een sterke toename. Zowel op microbiologische gevaren en andere gezondheidsrisico's als frauderisico's en gehaltes aan gezondheidsbevorderende stoffen.

  • Voedselveiligheid & Kwaliteit19 dec. 16

    Kwaliteitsmanager 3.0 nodig (video)

    De foodsector moet het vertrouwen van de consument in voedsel herstellen. En daar is een nieuw type kwaliteitsmanager voor nodig: de QA-manager 3.0. Directeur Michaël van Duijnhoven van N&S Quality Consultants vertelt over het waarom en hoe.

  • Algemeen16 dec. 16

    Kansen voor biobased (video)

    Meer investeren in de Europese thuismarkt en het verwaarden van reststromen: die twee ontwikkelingen signaleert businessline director Food Bert Frowijn van Tebodin.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen