VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Safety Event
  • Praktijkdag Microbiologie

Alles over Ochratoxine

  • Quality Time met IJsbrand17 sep. 24

    Quality Time met IJsbrand: Kwaliteit checken met UV lamp in de voedingsindustrie (video)

    VIDEOCOLUMN - In deze aflevering van Quality Time met IJsbrand laat IJsbrand Velzeboer zien hoe een eenvoudige UV-lamp van ongeveer 250-350 nanometer kan helpen bij een snelle kwaliteitscontrole of ingangscontrole van voedingsmiddelen.

  • Voedselveiligheid31 aug. 22

    Belgische recalls en waarschuwingen augustus: STEC bacterie in spinazie

    In dit overzicht lees je de Belgische recalls en veiligheidswaarschuwingen van augustus. De laatste wapenfeiten: STEC bacterie in gewassen en ongewassen spinazie.

  • Salmonella8 mrt. 10

    Peper mogelijk Salmonellabron

    Zwarte en mogelijk ook rode peper blijken de bron van de salmonella-explosie in najaar 2009 in de VS. Tot medio februari 2010 waren er 233 ziektegevallen geteld.

  • Nieuwsbrief Voedselveiligheid8 jan. 10

    Kerstmaand recall-maand

    In de laatste maand van 2009 zijn weer diverse recalls geweest, zo meldt de januari-editie van de Nieuwsbrief VoedselVeiligheid. Betrokken fabrikanten waren onder andere Unilever (VS en Canada), Heinz (Canada en in Engeland en Ierland), Willamette Shelling (VS) en Bonsoy (Japan).

  • VMT magazine22 mei 09

    Elke vijg onder de UV-lamp

    's Werelds grootste vijgenfabriek, onderdeel van de Kirici Groep, staat in Malatya in de Turkse provincie Anatolië. Elk winterhalfjaar wordt de nieuwe vijgenoogst hier verwerkt op ultramoderne apparatuur, waarbij elke vijg een strenge kwaliteitscontrole ondergaat.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen