Benedikt Sas, manager Food2Know, wordt directeur DGZ, MCC en VIVEE
Benedikt Sas, general manager van Food2Know en professor faculteit biowetenschappen UGent, is vanaf 12 juli directeur van drie zuivelorganisaties...
Benedikt Sas, general manager van Food2Know en professor faculteit biowetenschappen UGent, is vanaf 12 juli directeur van drie zuivelorganisaties...
Jongeren in België willen mee vorm geven aan voeding, maar zonder compromissen te maken tussen smaak, gezondheid, duurzaamheid en gemak. Dat tonen de...
ILVO, UGent en KU Leuven ontrafelden het mechanisme waarmee endosporen van bederf- of ziekteverwekkende bacteriën van de Bacillus cereus groep...
Onderzoekers van de KU Leuven hebben drie types ingenieurs gedefinieerd. Aan de hand van een online test ontdekken studenten bij welk type ze...
Met de financiële steun van 'AB InBev Chair in Malting and Brewing' zal KU Leuven vanaf september 2020 een internationaal postgraduaat in mouten en...
KU Leuven Campus Geel organiseert voor het eerst de Innovation Academy. Specialisten van bedrijven zoals Griffith Foods, Lutosa of McCain delen hun...