VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Safety Event
  • Praktijkdag Microbiologie

Alles over Horecava

  • Voor abonnees
    Voor abonnees
    Innovatie17 jan. 24

    Voor abonnees 10 noviteiten op de Horecava: van plantaardige steak tot glutenvrije donuts

    Producenten presenteren op de Horecava vaak nieuwe producten. Ook dit jaar zijn er weer innovaties en noviteiten te vinden. In dit artikel 10 noviteiten op de Horecava op een rij.

  • Voedselproducenten proberen in te spelen op het heersende personeelstekort in de horeca
    Innovatie30 jan. 23

    Producenten spelen in op personeelstekort: gemak en kwaliteit voorop

    Als gevolg van de coronapandemie hebben veel horeca ondernemers te kampen met personeelstekorten. Voedingsproducenten proberen hierop in te spelen door producten te ontwikkelen die focussen op gemak en kwaliteit. Ook plantaardige producten blijven populair. In dit artikel enkele voorbeelden van producenten die inspelen op gemak, kwaliteit en plantaardig.

  • Verschillende startups presenteerden hun producten op de Horecava
    Innovatie18 jan. 23

    Zo spelen startups in op trends: 10 innovaties op de Horecava

    Op de Horecava presenteerden vele startups hun innovatieve ideeën op het daarvoor ingerichte startupplein. De startups lieten verschillende dingen zien: van rijstbitterballen en energiedranken tot (on)kruidenthee en vegan gebak. In dit artikel 10 innovaties van startups die VMT opvielen tijdens een bezoek aan de Horecava.

  • Redefine Meat wint de horecava Innovatie Award
    Ingredient9 jan. 23

    Innovatief product introduceren? Redefine Meat is daarin geslaagd volgens de Horecava

    Redefine Meat heeft de Horecava Innovation Award gewonnen voor haar Redefine runderbavette. Het bedrijf maakt de plantaardige runderbavette met behulp van 3D-printtechnieken. Het bedrijf wil met haar producten bereiken dat iedereen van 'vlees' kan genieten, zonder compromis.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen