Incident of calamiteit? Zo red je de bedrijfscontinuïteit van een...
KENNISPARTNER - Voedingsmiddelenbedrijven krijgen steeds vaker te maken met uitdagingen die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. Denk...
KENNISPARTNER - Voedingsmiddelenbedrijven krijgen steeds vaker te maken met uitdagingen die de bedrijfscontinuïteit in gevaar kunnen brengen. Denk...
Business Continuity Management (BCM) staat in de voedingsmiddelenindustrie nog in de kinderschoenen. Kraft Heinz is een van de bedrijven die hier wel...
KENNISPARTNER - In kwaliteitsland is het nooit rustig. Je moet er als kwaliteitsmanager op toezien dat producten voedselveilig zijn en aan alle...
Eén van de moeilijkste onderwerpen van continu verbeteren is oorzaakanalyse. Tegelijkertijd is het een cruciale techniek voor een succesvol...
Zoveel mogelijk produceren tegen een zo hoog mogelijk rendement. Dat is de wens van elke manager. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Een greep naar de...
Productie draaien betekent keihard presteren, uren en uren draaien, continu alert zijn en concurrenten een stap voor blijven. Des te frustrerender is...
Het wemelt in de voedingsindustrie van de adviseurs en consultants. Maar niet iedereen kan het zich veroorloven zo'n expert in de arm te nemen....
Enkele Nederlandse supermarkten en grote en kleine levensmiddelenbedrijven hebben producten voor de Jaarprijs Goede Voeding 2017 ingestuurd met een...
Voedingsmiddelenbedrijven krijgen soms maar moeilijk grip op de lage productiviteit van hun fabriek en zien dat de inzet van tools of equipment niet...
Het aantrekken van voldoende en gekwalificeerd technisch personeel blijft kommer en kwel in de voedingsindustrie. Dat veel andere sectoren in...