nieuws

Jeroen Koot nieuwe CEO van NIZO

Mensen & Loopbaan

Per 5 september 2019 is Jeroen Koot benoemd tot CEO van NIZO Group BV. Voormalig CEO Villaume Kal zal samen met Koot zorgen voor een soepele overgang.

Jeroen Koot nieuwe CEO van NIZO

NIZO verwacht van Koot dat hij het bedrijf naar een nieuw tijdperk zal leiden. Een tijdperk van onderzoeksprojecten m.b.t. de overgang naar plantaardige eiwitten, gezondheidsvoordelen en voedselveiligheid.

Herpositionering

“De heer Koot heeft een sterke staat van dienst in het herpositioneren van bedrijven en het implementeren van strategieën voor groei en klantwaarde. Hij is gepassioneerd in het verkennen en ontwikkelen van zakelijke kansen waarbij een grondig begrip van technologie belangrijk is,” aldus NIZO. “We danken Villaume Kal voor zijn bijdrage en energie aan NIZO in de afgelopen drie jaar.”

Reageer op dit artikel