nieuws

Voormalig CEO United Dutch Breweries nieuwe voorzitter van Vereniging Nederlandse Brouwers

Mensen & Loopbaan

Sinds 1 september 2019 heeft Stijn Deelen de voorzittersplek van Tjapko Poppens overgenomen bij Nederlandse Brouwers.

Voormalig CEO United Dutch Breweries nieuwe voorzitter van Vereniging Nederlandse Brouwers

Stijn Deelen was eerder werkzaam bij AB-InBev en als CEO bij United Dutch Breweries. Momenteel is hij directeur/eigenaar van BBE van waaruit hij betrokken is als adviseur, investeerder en toezichthouder in de drankenmarkt.

Stijn Deelen zegt verheugd te zijn met zijn nieuwe rol als voorzitter: “De biermarkt is een prachtige markt die volop in beweging is en dat zal blijven. Ik wil vanuit mijn kennis en ervaring bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de Nederlandse biersector als verantwoorde, ondernemende en innovatieve sector.”

Tjapko Poppens heeft tijdens zijn voorzitterschap een rol gespeeld in de omslag van de vereniging naar een moderne belangenbehartiger. Met oog voor het veranderende speelveld heeft Poppens zijn stempel gedrukt op het lange termijn beleid van de vereniging en een verbindende rol gespeeld.

Reageer op dit artikel