nieuws

Nieuwe VMT-redacteur: Carmen Groeneveld

Mensen & Loopbaan

Het team van VMT heeft sinds 1 juli een nieuwe redacteur. Het is Carmen Groeneveld (26). Met een achtergrond in de voeding en voedingsmiddelenindustrie brengt ze de redactie van het leidende vakblad binnen de voedingsmiddelenindustrie weer op volle sterkte.

Nieuwe VMT-redacteur: Carmen Groeneveld

Carmen studeerde in 2015 af aan de Hotel Management School Maastricht. Tijdens de Hotel Management School heeft ze de minor Foodservice gevolgd. Gedurende deze minor werd haar duidelijk dat ze meer wilde leren over het voedingssysteem. Na de Hotel Management School heeft ze een Master gedaan in Italië aan de University of Gastronomic Sciences. Tijdens deze Master heeft ze alles geleerd over het gehele voedingsstelsel van boer tot bord, waarbij het voedingssysteem vanuit verschillende oogpunten is benaderd. Zij is eind 2016 afgestudeerd voor deze Master.

Na deze Master is Carmen begin 2017 gaan werken als Product Manager/Product Ontwikkelaar bij Sanday’s Bakeries. Hier was zij verantwoordelijk voor onder andere de gehele productontwikkeling van A tot Z, product verbetering, prijsberekeningen en de sourcing van ingrediënten.

Schrijven, en dan vooral schrijven over voedingsmiddelen, is de passie van Carmen. Vandaar dat zij 1 juli daarmee is gestart bij VMT.

Reageer op dit artikel