nieuws

Nieuwe General Manager voor Obela Europe

Mensen & Loopbaan

De gezamenlijke onderneming van PepsiCo en Strauss Group, Obela Europe, heeft een nieuwe algemeen directeur. Vanaf het Europese hoofdkantoor in Mijdrecht zal Eli Itzkin (52) Europa van hummus voorzien.

Nieuwe General Manager voor Obela Europe

“We zien steeds meer consumenten overstappen op plantaardig voedsel en eiwitten”, zegt Itzkin. “Hummus speelt daarin een grote rol – zoals we hebben gezien in andere markten zoals Noord-Amerika of Australië.”

“In Europa staat de verkoop van hummus nog in zijn kinderschoenen, maar met Obela blijven we consumenten in aanraking brengen met heerlijke hummus. We willen ons merk sneller uitrollen en consumenten hummus in al zijn facetten laten ervaren.”

Carrière

Itzkin werd in 2018 verkozen tot de beste marketeer van Israël. Hij heeft al 22 jaar ervaring bij Strauss Groep. Hier was hij directeur van de gezamenlijke onderneming van Straus en Danone Straus Dairies.

Daarvoor was hij algemeen directeur van Strauss Fresh Food.

Reageer op dit artikel