nieuws

Plus vindt nieuwe CEO in Duncan Hoy

Mensen & Loopbaan

Plus vindt nieuwe CEO in Duncan Hoy

Per 29 oktober gaat Duncan Hoy aan de slag als CEO voor Plus Retail. Hij volgt hierbij Jan Brouwer op, die de leiding had over de supermarktketen tot 1 juli.

Momenteel is Hoy (45) verantwoordelijk voor de winkels van het Britse Tesco. Daar werkt hij sinds juni 2016. Daarvoor had hij diverse functies bij supermarktketens Jumbo en C1000.  Bij Plus zal hij de leiding krijgen over zo’n 260 supermarkten van 230 zelfstandige supermarktondernemers.

Kees Wantenaar, voorzitter van de Raad van Commissarissen van Plus zegt met Hoy iemand aan boord te krijgen met “ruime ervaring in zowel strategisch management, e-commerce als food-retail.” Hoy zegt ernaar uit te kijken om deel te gaan uitmaken van het Plus team. Hij verheugt zich met name op de samenwerking met de Plus ondernemers.   

Reageer op dit artikel