nieuws

Meike te Giffel managing director Mérieux NutriSciences Nederland

Mensen & Loopbaan

Meike te Giffel managing director Mérieux NutriSciences Nederland

Meike te Giffel zal per 1 september de functie invullen van managing director van Mérieux NutriSciences in Nederland.

Na haar opleiding levensmiddelentechnologie is Te Giffel gepromoveerd in de levensmiddelenmicrobiologie aan de Wageningen Universiteit. Zij brengt meer dan 20 jaar ervaring in voedselveiligheid en onderzoek op het gebied van voedingsmiddelen en gezondheid in verschillende functies bij NIZO food research.

 

Kwaliteit en voedselveiligheid

Mérieux NutriSciences richt zich wereldwijd op ondersteunen van bedrijven bij kwaliteit en voedselveiligheid door het uitvoeren van analyses en advies. Daarnaast is Mérieux Nutrisciences actief op het gebied van water en milieu-analyses in verschillende takken van de industrie (agro-food, consumentenproducten, pharma en cosmetica).

In haar nieuwe functie zal Te Giffel de Nederlandse organisatie leiden in de verdere ontwikkeling als partner voor de industrie op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit.

Reageer op dit artikel