nieuws

Louie D’Amico benoemd tot directeur smaakdivisie Givaudan

Mensen & Loopbaan

Louie D’Amico benoemd tot directeur smaakdivisie Givaudan

Louie D’Amico is benoemd tot nieuwe directeur van de smaakdivisie van Givaudan. D’Amico volgt Mauricio Graber op, die sinds 2006 deze functie bekleedde. Tevens zal D’Amico plaatsnemen als lid van het uitvoerend bestuur van de geur- en smaakstoffenproducent.

D’Amico en Graber zullen de komende maanden samenwerken voor een soepele overgangsperiode, zo laat Givaudan weten. De veranderingen in het uitvoerend bestuur zijn per 1 april 2018 van kracht.

Graber verlaat het bedrijf na een carrière van 23 jaar bij Givaudan. Hij wordt de nieuwe ceo van Chr. Hansen, de Deense producent van onder andere cultures en natuurlijke kleurstoffen.

Eerdere functies

D’Amico heeft een bachelorgraad in scheikunde en is sinds 1989 werkzaam bij Givaudan. Tijdens zijn carrière bij het Zwitserse bedrijf heeft hij meerdere functies gehad, waaronder hoofd van de afdeling ‘International Key Account Management’, hoofd van de afdeling ‘Global Beverage business unit’ en ‘Commercial Head of EAME’.

Reageer op dit artikel