nieuws

Jägermeister krijgt ook meeneemverpakking

Marketing & Consument

De iconische donkergroene, glazen fles van Jägermeister krijgt in de zomer een ‘collegaverpakking’. Consumenten kunnen daarmee de kruidenlikeur makkelijk meenemen en drinken op barbecues of in het park.

Jägermeister krijgt ook meeneemverpakking

De nieuwe Jägermeister Coolpack is gemaakt van kunststof. Het ontwerp is gebaseerd op traditionele koelelementen, waardoor de fles makkelijk in het vriesvak past. Bovendien staat er een herinnering op om de likeur op -18°C te drinken. De drank wordt sneller koud in de nieuwe verpakking dan in de glazen fles.

Meeneemverpakking

“Met deze on-the-go verpakking is ijskoude Jägermeister straks altijd bij de hand tijdens warme zomerdagen en op feestjes”, zegt Kas Knikkink merkmanager Jägermeister. “We hopen dan ook dat de Coolpack deze zomer een onmisbaar element in iedere koelbox en festivaltas wordt.” De op-weg-verpakking van Jägermeister is verkrijgbaar bij de meeste slijterijen.

Reageer op dit artikel