nieuws

Van Delft winkels ook open met kerst

Ingrediënt & Product

Van Delft winkels ook open met kerst

De winkels van pepernoten fabriek Van Delft, vooral bekend van het assortiment luxe pepernoten, worden na vijf december omgebouwd naar een winkel met een chocoladeassortiment voor de kerstperiode.

Dat maakt Van Delft deze week bekend in een persbericht. Het gaat om een assortiment met vijfentwintig soorten chocolade. Van de 32 winkels van de pepernoten fabriek worden 27 winkels omgebouwd voor de kerstperiode. De winkels in Arnhem, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer en Enschede sluiten wel na vijf december.

Kerst assortiment

De nieuwe chocoladesoorten voor kerst worden onderverdeeld in vijf variaties chocolade rotsjes, vijf soorten chocolade truffel marshmallows, zes soorten chocolade noten en drie soorten chocolade schotsen. Chocolade schots is een nieuw product. De schotsen zijn dunne plaatjes chocolade met daar doorheen een mengsel van pretzels en noten.

Verder bestaat het 25-delige assortiment uit luxe chocolade zoenen, met de handgemaakte truffel bonbons en speculaas bedekt met een laag chocolade.

Van Delft winkels
Chocolade assortiment Van Delft

Van Delft verwacht veel toeloop bij de winkels. “Testen hebben uitgewezen dat deze artikelen populair zijn en flink gekocht worden,” meldt de keten.

Het assortiment geldt tot het einde van het jaar in alle winkels die tot eind December open blijven, waaronder de winkel in Amsterdam die het gehele jaar open is.

Reageer op dit artikel