nieuws

Fuze Tea variant appel en kaneel nu ook warm te drinken

Ingrediënt & Product

Coca-Cola introduceert een nieuwe Fuze Tea die zowel warm als koud te drinken is. De nieuwe wintervariant heeft de smaak zwarte thee, appel en kaneel.

Fuze Tea variant appel en kaneel nu ook warm te drinken

Fuze Tea kan worden opgewarmd in de magnetron en kan koud worden gedronken uit het flesje. De combinatie zwarte thee, appel en kaneel is vernieuwend binnen het merk. Eerdere varianten die zijn geïntroduceerd bestaan onder andere uit combinaties van thee, fruit en kruiden zoals hibiscus, kamille, citroen, limoen, mint en perzik.

Voedingswaarde

Fuze Tea zwarte thee, appel en kaneel is, net zoals de andere smaken, laag in calorieën. Per 100 ml bevat het drankje 19 kilocalorieën en 4,4 gram koolhydraten, waarvan 100 procent suiker is. Het verschil in voedingswaarde met onder andere merken, zoals Pickwick en Lipton, is minimaal.

Duurzaam

De Fuze Tea is gemaakt met thee afkomstig van Rainforest Alliance Certified theeproducten. Deze producten zijn duurzaam verbouwd en zorgen voor de instandhouding van natuurlijke hulpbronnen en het welzijn van de lokale gemeenschap en werknemers.

Recyclebaar

Het flesje van Fuze Tea bestaat uit een 100 procent recyclebare PET-fles. De fles is verkrijgbaar in een 400 ml en 1,25 liter variant.

Reageer op dit artikel