nieuws

Twintig foodproduct trends in 2 minuten (video)

Ingrediënt & Product

Twintig foodproduct trends in 2 minuten (video)

De jaarlijkse private labelbeurs PLMA vond dinsdag 29 en woensdag 30 mei plaats in de Amsterdam RAI. Ongeveer 2600 producenten van over de hele wereld laten er hun noviteiten zien. In de PLMA Idea Supermarket worden de meest opvallende trends en innovaties bij elkaar getoond. VMT bracht twintig food trends in 2 minuten in beeld.

Supermarktketens over de hele wereld dagen producenten uit continu met vernieuwende producten te komen die inspelen op de consumententrends van vandaag. Belangrijk blijft gezondheid, clean label, biologisch, gemak, vegetarisch en veganistisch. Maar ook trends als creatief verpakkingsdesign, gewichtsbeheersing, minimalistisch design en gezondheidsproducten voor kinderen komen aan de orde in de Idea Supermarket van de PLMA in Amsterdam. Bekijk de video van VMT hieronder en zie in 2 minuten twintig trends in productontwikkeling voorbij komen.

 

Reageer op dit artikel