nieuws

Pepersausproducent Tabasco introduceert speciale pepersaus

Ingrediënt & Product

Pepersausproducent Tabasco introduceert speciale pepersaus

Tabasco, producent van verschillende sauzen, introduceert speciale pepersaus op basis van mousserende wijnazijn. De introductie is in het kader van het 150-jarig bestaan van moederbedrijf MCIlhenny.

Het familiebedrijf McIlhenny produceert merkproducten (waaronder verschillende soorten sauzen) onder de naam TABASCO®. De producten worden wereldwijd verkocht in 195 landen en gebieden.

Pepersaus

De nieuwe pepersaus ‘Diamond Reserve Pepper Sauce’ genoemd, wordt gemaakt uit een selectie tabasco pepers van Avery island. Het eiland ligt in Louisiana, Amerika. Vervolgens wordt de saus aangelengd met mousserende witte wijnazijn.

De saus wordt gepresenteerd in een mini Champagneflesje en feestelijke verpakt in een exclusief doosje. Het is in beperkte oplage op de website van tabasco voor €34,95 verkrijgbaar.

Familiebedrijf

McIlhenny pakt groot uit voor het 150-jarige bestaan. Zo zal er in NewOrleans een culinair evenement beginnen waar de producten van het bedrijf geproefd kunnen worden. Ook kunnen mensen op het evenement door middel van Virtual Reality technologie Avery Island bezoeken.

“Mijn betovergrootvader moest eens weten dat zijn kleine start-up in zijn achtertuin heeft geleid tot een wereldwijd verspreide nieuwe levensmiddelencategorie” aldus Anthony A. Simmons, Voorzitter & CEO van McIlhenny Company en vijfde generatie McIlhenny familielid. 

Reageer op dit artikel