VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Safety Event
  • Praktijkdag Microbiologie
VMT
  • Lees 1 maand gratis
  • Inloggen
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
    • PFAS
    • Acrylamide
    • MOAH & MOSH
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
    • Standaarden & Certificeringen
    • Allergenen
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
    • Ultrabewerkte voeding
    • Fermentatie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
    • Energie en water
    • Duurzame data
  • België
  • Food Safety Event
  • Praktijkdag Microbiologie

Alles over Symposium

  • Ronald de Groot, hoofdredacteur bij Perswijn, afgelopen week op het Symposium Wijnperspectief in Haarlem.
    Wijn27 mei 25

    Van hittestress tot hevige regen: 'Wijnsector kampt met structurele crisis'

    Hittestress, extreme droogte en hevige regenbuien zijn een nachtmerrie voor wijnproducenten wereldwijd. "Vroeger zat er af en toe een slecht oogstjaar tussen, inmiddels kampt de wijnsector structureel met een crisis."

  • Duurzaamheid & MVO4 jun. 18

    'Meer groente, minder vlees en terug naar de Nederlandse eetcultuur'

    'Meer groente, minder vlees en terug naar de Nederlandse eetcultuur' was de strekking van de sprekers op het mini-symposium op het Food Innovation Bachelor Awards van het Voedingscentrum.

  • Duurzaamheid & MVO28 mrt. 17

    Miljardenbesparingen gezondheidszorg door meer plantaardige voeding

    Als tien procent van de Belgen of Engelsen een mediterraan eetpatroon volgt, zou dat over een periode van twintig jaar respectievelijk 1,27 miljard of 5,46 miljard euro aan gezondheidskosten besparen. Dat becijferde de Belgische gezondheidseconoom Lieven Annemans.

  • Algemeen23 mrt. 17

    Albert Heijn wint Jaarprijs Goede Voeding 2017 met courgette-spaghetti en bloemkoolrijst

    Supermarktketen Albert Heijn heeft met het producten Courgette-spaghetti, Bloemkoolrijst en Broccoli-rijst de Jaarprijs Goede Voeding 2017 gewonnen. Het product kreeg zowel de meeste stemmen van de publieksjury als van de vakjury.

  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Klantenservice
  • Contact
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Artikelen
  • Webinars
  • Startups
  • Podcasts
  • Video

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims
  • Standaarden & Certificeringen
  • Allergenen

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude
  • PFAS
  • Acrylamide
  • MOAH & MOSH

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie
  • Ultrabewerkte voeding

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling
  • Energie en water
  • Duurzame data

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Lees in ons manifest waar VMN media voor staat. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen