nieuws

Best Way Ingredients verkoopt online melkpoeder

Economie & Bedrijven

Best Way Ingredients verkoopt online melkpoeder

Twee grote zuivelpoederproducenten starten samen een webshop waarbij zowel bedrijven als particulieren online melkpoeders en zuivelingrediënten kunnen kopen.

Best Way Ingredients BV is opgericht door Agri-Best BV en Wagenaar Dairy BV. Deze bedrijven zijn beiden meer dan vijfentwintig jaar actief in de in- en verkoop van melkpoeders en zuivelingrediënten. De twee bedrijven kregen steeds meer vraag naar bestelmogelijkheden per zak in plaats van per pallet. Om die reden starten zij samen Best Way Ingredients.

Assortiment

Op dit moment bestaat het assortiment uit magere- en volle melkpoeder, yoghurtpoeder, karnemelkpoeder, lactose en diverse wei poeders. Deze producten zijn online te bestellen door zowel particulieren als bedrijven. De producten worden aangeboden in zakken van vijfentwintig kilo.

Poedervormige zuivel

Best Way Ingredients wordt geleid door Marloes van Pinxteren, logisitiek manager bij Agri-Best BV, en Annabelle Bosma, in-en verkoop manager bij Wagenaar Dairy BV. “Als webshop richten wij ons op het online verkopen van poedervormige zuivelproducten. Deze zijn eenvoudig te bestellen: de prijzen en productspecificaties zijn voor iedereen inzichtelijk”, vertellen Van Pinxteren en Bosma.

“Vooraf een account aanmaken om de verkoopprijzen te kunnen bekijken is niet nodig. We houden het graag eenvoudig en transparant”, concluderen Van Pinxteren en Bosma.

Reageer op dit artikel