nieuws

Hessing neemt uienverwerker Peter CV over

Economie & Bedrijven

Hessing neemt uienverwerker Peter CV over

Hessing Supervers, leverancier van vers gesneden groente en fruit, kondigt vandaag de overname van uienverwerker Peter CV aan.

Peter CV levert uien aan diverse partijen, waaronder een grote quickservice restaurantketen. De partijen maken geen financiële details bekend van de transactie.

Continuïteit

De uienverwerker zal zelfstandig blijven opereren onder toezicht van Hessing. De huidige locatie in Dinteloord blijft operationeel met de huidige werknemers van Peter CV. Ook de huidige directeuren blijven actief ten behoeve van continuïteit en het behoud van kennis en ervaring. Door de overname van Peter CV kan Hessing uien op een separate plek verwerken.

Kwaliteitsverbetering

Frank Hessing, algemeen directeur van Hessing, over de overname: “We kunnen door deze belangrijke overname een flinke kwaliteitsverbetering van producten met ui bewerkstelligen. Peter CV kan, door zijn specialisme in uien, efficiënter en verser produceren. Het schillen van de uien in Dinteloord levert een forse winst in versheid op en zo ook een kwaliteitsverbetering in onze eindproducten met ui.”

Reageer op dit artikel