nieuws

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

Economie & Bedrijven

Group of Butchers neemt Schouten Vleeswaren over

Schouten Vleeswaren is onderdeel geworden van Group of Butchers. Met deze overname breidt Group of Butchers haar positie in ambachtelijke worst- en barbecueproducten uit.

Schouten Vleeswaren heeft twee productielocaties, in Tegelen en in Lottum. De eigenaren van Schouten Vleeswaren, Fred Schouten en zijn zonen Gino en Alex, zeggen erg tevreden te zijn met de overname.

Krachtenbundeling

Volgens Fred Schouten zorgt de bundeling van krachten voor continuïteit en groei van bedrijf Schouten Vleeswaren. “Verder maakt het ons mogelijk onze hoogwaardige service verder te verbeteren. Bovendien is een nog intensievere samenwerking met retailers van enorm belang om een goed resultaat te halen.”

Onderscheidend assortiment

Schouten Vleeswaren staat bekend om haar ambachtelijke, traditionele barbecueworsten en andere worstspecialiteiten. Remko Rosman, CEO van de Group of Butchers denkt daarmee onderscheidend vermogen te creëren: “Door het toevoegen van Schouten en hun mooie recepten zijn wij in staat om voor iedere retailer separaat een onderscheidend assortiment te produceren. Daarnaast geeft de sterke positie van Schouten in foodservice ons toegang tot een nieuwe markt.”

Reageer op dit artikel