nieuws

Jacobs treedt toe tot raad van commissarissen van Vion

Economie & Bedrijven

Rogier Jacobs is per 15 mei 2019 lid van de raad van commissarissen van Vion. Hij is sinds september 2018 uitvoerend adviseur bij Vion.

Jacobs treedt toe tot raad van commissarissen van Vion

Theo Kroekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen, geeft aan blij te zijn met de toetreding van Jacobs tot de rvc:  “Zijn uitgebreide internationale ervaring en netwerk op het gebied van IT is van toegevoegde waarde voor de raad en de steeds meer gedigitaliseerde toekomst van Vion.”

Cargill

Sinds februari dit jaar is Jacobs werkzaam als Chief Information Officer (CIO) bij ASML. Hiervoor werkte hij als CIO bij Cofco International en Cargill INC. In het verleden heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed bij onder andere Océ, Toyota, Ericsson en Capgemini.

Raad van commissarissen

Naast Jacobs bestaat de raad van commissarissen van Vion uit Theo Koekkoek (voorzitter), Tom Heidman (vicevoorzitter), Marieke Bax, Hans Huijbers en Ton van der Laan.

Reageer op dit artikel