nieuws

Food Future Event interactief: Van panel over start-ups in eiwitten tot Lagerhuisdebat over blockchain

Economie & Bedrijven

Food Future Event interactief: Van panel over start-ups in eiwitten tot Lagerhuisdebat over blockchain

Het Food Future Event bevat dit jaar een aantal interessante interactieve onderdelen: van een Lagerhuisdebat over blockchain tot een panel over ondernemen in alternatieve eiwitten.

Het Food Future Event vindt dit jaar plaats op 9 april in het NBC in Nieuwegein. Twee keynote sprekers spreken plenair: staatssecretaris Paul Blokhuis en wetenschapper/kunstenaar Angelo Vermeulen. Bezoekers kunnen behalve luisteren ook actief meedoen met het panel waar thema’s als circulair produceren en CO2-reductie aan bod komen.

Eat Art Collective

Ook in de middag valt er genoeg kennis op te doen, ook in de interactieve delen. Alexander Geijzendorffer en Lukas Taks van EAT ART collective dagen bezoekers uit mee te gaan in een radicaal andere richting. De toekomst moet groen, gezond en winstgevend zijn en de weg daar naartoe is ‘going clean label’, toch? Néé, zeggen de heren.

 

Lagerhuisdebat

Hoe zal de foodsector de komende vijf jaar veranderen en speelt blockchain daarin een belangrijke rol? Kom naar het lagerhuisdebat: stel al je prangende vragen en neem ook zelf stelling. Blockchainbeliever Bart van Maarseveen van The Fork zal praten over wat er allemaal gaat veranderen. Ervaringsdeskundige Marianne van Keep van Verstegen Spices & Sauses zal vertellen hoe zij over dit onderwerp denkt na een succesvolle pilot met een echte publieke blockchain.

 

Panel ondernemen in alternatieve eiwitten

Plantaardige eiwitten hebben het tij mee. Consumenten vragen erom, de overheid stimuleert het. Velen starten een eigen bedrijfje. Voor investeerders is het niet de vraag of maar wanneer te investeren, maar wat is de juiste manier om samen te werken? Wat werkt en wat niet? En hoe ziet de markt er over vijf jaar uit?

Debatteer onder leiding van Karin Verzijden, AXON advocaten mee met:
  Daan Luining, CTO Meatable
  Florentine Fockema Andreae, NBI Investors
  Marloes Groenewegen, Operations Director Startlife
  Paulus Kosters, Senior project manager GreenProtein
■  Frank van Noord, innovatiedirecteur Cosun

 

Bekijk het complete programma  van het Food Future Event op 9 april in het NBC in Nieuwegein hier of schrijf u via deze link direct in.

Reageer op dit artikel