nieuws

Stichting ‘Papa, hoe vangen ze vissticks uit de zee?’ lanceert eerste vlog

Economie & Bedrijven

De stichting ‘Papa, hoe vangen ze vissticks uit de zee?’ zette gister het eerste filmpje op YouTube gezet. In de vlog is te zien hoe twee kinderen een tomatenkweker bezoeken en hem daar vragen stellen over de productie van de tomaten.

 

Vissticks uit Zee wil met de filmpjes kinderen bewust maken over voeding. Want hoe weten kinderen hoe voeding geproduceerd wordt? En hoe kunnen ze weten waar hun voeding vandaan komt? Door de filmpjes wil de stichting dit verduidelijken. Zij is er van overtuigd dat als kinderen weten waar hun voeding vandaan komt en waar deze voeding geproduceerd wordt dat ze uiteindelijk betere keuzes maken.

 

Stichting Vissticks uit Zee  

 

Stichting vissticks uit zee valt onder het bedrijf Clear Inn Food. Oprichter en eigenaar Marcel Duinen, die eerder al geïnterviewd werd door VMT, begon de stichting omdat zijn zoontje vroeg hoe  vissticks uit de zee worden  gevangen. Deze vraag heeft hem aan het denken gezet. Hij wil die aan de hand van vlogs beantwoorden.  Zodoende weten kinderen wat ze eten. De doelgroep is kinderen in de groepen zes, zeven en acht.

 

Foto's

Reageer op dit artikel