nieuws

Bakx Foods introduceert nieuw assortiment en merknaam

Economie & Bedrijven

Bakx Foods introduceert nieuw assortiment en merknaam

Bakx Foods, de Nederlandse leverancier van vleessnackproducten, gaat binnenkort verder als ‘Foodworks’, met een nieuw assortiment vleessnacks. Het bedrijf zal de nieuwe Europese merknaam en het assortiment bekend maken tijdens de Horecava in RAI Amsterdam van 8 t/m 11 januari 2018.

Bakx Foods is sinds vorig jaar onderdeel van de OSI Group, leverancier van vleesproducten.

Rob Steur, commercieel directeur van OSI Foods Europe: “Wij zijn verheugd om tijdens de Horecava Foodworks te kunnen introduceren. Dankzij de overname door OSI Group hebben wij de kans gekregen om ons assortiment aanzienlijk uit te breiden en daarmee een bredere doelgroep te bedienen.”

 

Van fast- naar foodservice

Het foodservicemerk Foodworks is gericht op de totale foodservicemarkt terwijl Bakx zich voornamelijk richtte op de fastservicemarkt. Door de uitbreiding van het merk Foodworks kan Bakx een nog grotere markt bedienen, waaronder horeca en catering, 

Reageer op dit artikel