nieuws

Vergeer Holland bouwt nieuw dc

Algemeen

Kaasproducent Vergeer Holland bouwt een nieuw distributiecentrum in Bodegraven. De bouw vindt plaats op de locatie van het huidige distributiecentrum van Vergeer Holland. “Deze eerste paal staat voor ons symbool voor een grote stap gericht op de toekomst van ons familiebedrijf”, aldus algemeen directeur Diederik Vergeer.

Donderdag 15 maart werd, in het bijzijn van drie generaties Vergeer, de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw voor familiebedrijf. De directieleden Diederik en Dennis Vergeer sloegen de eerste paal. “We bestaan sinds 1934 en inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Om mee te kunnen met allerlei grote trends en ontwikkelingen in de samenleving hebben we besloten over te gaan tot de bouw van dit pand’, aldus Diederik Vergeer.

Duurzaamheidstandaarden

De bouw en het pand worden onderworpen aan duurzaamheidsnormen met als uitgangspunt een BREEAM Outstanding (5 sterren) duurzaamheidscertificering (*). In mei 2020 zal het gebouw naar verwachting worden opgeleverd, waarna de verdere inrichting plaats zal vinden. De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk ,Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan. Het huidige distributiecentrum wordt uiteindelijk geïntegreerd in het nieuwe pand en blijft tot die tijd volledig opereren vanuit de bestaande setting.

Vergeer Holland

Vergeer Holland is specialist in het rijpen, versnijden en verpakken van kaas voor klanten binnen Nederland maar ook in het buitenland. Het bedrijf heeft ongeveer 500 medewerkers.

Reageer op dit artikel