nieuws

Unilever koopt Graze

Algemeen

Unilever koopt Graze

Unilever heeft het Britse Graze, een fabrikant van gezonde snacks, overgenomen.

Nitin Paranjpe, President of Unilever’s Food & Refreshment business, geeft aan dat Unilever met deze aanwinst hun grip op de gezonde voedingsmiddelenmarkt vergroot. Ook zijn ze blij met de expertise die deze actie met zich meebrengt.

Anthony Fletcher, de directeur van Graze, zegt dat ze blij zijn met de ontwikkeling: “Graze gaat een ontzettend leuke toekomst tegemoet als onderdeel van Unilever en we kijken ernaar uit om samen nieuwe snacks te ontwikkelen. Ook gaat Graze door met onderzoeken hoe technologie kan helpen de voedselindustrie te verbeteren.”

Graze is in het Verenigd Koninkrijk te verkrijgen bij Target, Walgreens en 7Eleven.

Reageer op dit artikel