nieuws

Laurent Willaerts nieuwe algemeen directeur &samhoud food

Algemeen

Laurent Willaerts nieuwe algemeen directeur &samhoud food

Laurent Willaerts gaat bij de start-up &samhoud food aan de slag. &samhoud food wil zo meer mensen kunnen bereiken met zijn versmaaltijden en groentecreaties.

De voormalige algemeen directeur van Nestlé Professional is enthousiast over wat &samhoud wenst voor de maatschappij. “Het is voor onze toekomst van groot belang om ons eetpatroon te veranderen. &samhoud speelt hierin een belangrijke rol met innovatieve en lekkere producten waar ik echt in geloof. Ik sta daarnaast volledig achter de filosofie van &samhoud en kijk enorm uit naar de samenwerking”, aldus Willaerts.

&samhoud food

&samhoud food is ontstaan vanuit het Amsterdamse restaurant &moshik. Chef Moshik Roth en ondernemer Salem Samhoud hebben besloten mensen te inspireren om meer groente te eten. Hiertoe produceert &samhoud groenteproducten zoals vleesvervangers en versmaaltijden die onder andere worden verkocht bij Plus, Picnic, Kwalitaria en Makro.

Reageer op dit artikel