nieuws

GEA maakt sproeidroger voor babymelkfabriek in China

Algemeen

GEA Group gaat een grote sproeidrager produceren voor het Chinese Junlebao Dairy Co. Ltd.. Met de commerciële productie van zes ton babymelkpoeder per uur wordt begonnen in het tweede kwartaal van 2020.

De aanleiding voor de samenwerking van GEA met Junlebao stamt uit 2016, toen de twee bedrijven met elkaar werkten aan eenzelfde project. GEA geeft aan dat Junlebao daarbij tevreden was met GEA’s prestaties. In het bijzonder met de stabiliteit waarmee de installatie een kwalitatief goed product kon produceren. Junlebao Dairy beaamt dit.

De nieuwe sproeidroger zal worden gebouwd naast de eerder voltooide installatie uit 2016. Deze nieuwe installatie zal om een GEA MSD®-1600 meerstapse sproeidroger worden gebouwd.

Reageer op dit artikel