nieuws

Vion brengt nieuwe diepvriesproducten op de markt

Algemeen

Vion brengt nieuwe diepvriesproducten op de markt

Vleesproducent Vion introduceert een nieuw assortiment diepvriesproducten: ‘Cool Cuts’. Met deze lijn wil de vleesproducent zich focussen op hoogwaardige kwaliteitsproducten voor onder andere de horeca en detailhandel.

Het assortiment bevat verschillende snitten en producten.  Zo bestaat het uit de standaard steaks zoals entrecote, T-bone en filet, maar ook flat iron, tomahawk, côte de boeuf en churrasco ribs. De nieuwe producten komen van de Simmentaler rund en het ras Holstein Friesian, beide rassen geliefd bij chef-koks. Het vlees is minimaal drie weken gerijpt.

Nieuw productieproces

Naast de nieuwe producten verandert Vion ook het productieproces. Elke productie wordt op aanvraag uitgevoerd. Bernard Strange, hoofd van de divisie Beef bij Vion: “Niet elke klant wil de biefstuk in de 250-gram-versie, maar misschien liever een stuk van 180 gram. Op deze individuele wensen spelen wij in.”

 

Reageer op dit artikel