nieuws

Schouten Europe B.V. en Food 5 bundelen krachten

Algemeen

Schouten Europe B.V. en Food 5 bundelen krachten

Schouten Europe B.V. en Food 5 gaan samenwerken bij de verkoop van diepgevroren vegetarische producten voor de foodservicemarkt.

Schouten begon als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vegetarische producten op basis van plantaardig eiwit. Food 5 gaat zich over de verkoop van de producten ontfermen. Schouten kan zich hierdoor puur concerteren op productontwikkeling en innovatie.

 

Krachten bundelen

Commercieel directeur Arjaan van der Giessen van Schouten: “We zien dat ook in het Out of Home kanaal steeds gevarieerder wordt gegeten en de vraag naar vegetarische en veganistische producten toeneemt. Door de samenwerking met Food 5 bundelen we krachten en kunnen wij ons beiden focussen op waar we sterk in zijn.” 

 

De samenwerking start per direct. Het assortiment wordt gepresenteerd op de Horecava 2019 in Amsterdam.

Reageer op dit artikel