nieuws

Nestlé Aliance of Youth creërt 150.000 banen en trainingen

Algemeen

Nestlé Aliance of Youth creërt 150.000 banen en trainingen

Nestlé heeft met het zelf opgerichte Alliance of youth 150.000 banen en trainingen aangeboden in de laatste twee jaar. Hiermee zijn ze goed op weg om 230.000 banen en trainingen aan te bieden in 2020.

The alliance of YOUth is begonnen in 2014 en ontwikkeld om jonge mensen werkervaring en stages aan te bieden.

Marco Settembri, Nestlé’s CEO voor Zone EMENA: “ Ik ben erg blij dat we ons samen aan onze belofte hebben kunnen houden door 150.000 jonge mensen een baan en training mogelijkheden hebben kunnen aanbieden in de afgelopen twee jaar. We zullen doorgaan met het versterken van business-education en het investeren in jongen mensen.

JA Europe

Onlangs is het bondgenootschap gaan samenwerken met JA Europe, dit is Europa’s grootste leverancier van educatieve programma’s voor ondernemerschap. Onder impuls van Ernst & Young heeft het bondgenootschap de ambitie om met deze samenwerking 500 studenten de zogeheten ondernemers skill pass te laten verkrijgen.

Reageer op dit artikel