nieuws

Mocca D’Or breidt koffiebranderij Zwolle uit

Algemeen

Mocca D’Or breidt koffiebranderij Zwolle uit

Inspelend op verwachte groei in de komende jaren breidt Mocca D’Or haar koffiebranderij aan de Curieweg in Zwolle uit. Het nieuwe pand biedt tweemaal zoveel ruimte en spitst zich na de modernisering toe op moderne ambacht en koffiebeleving.

Januari 2019 wordt er begonnen aan de bouw van het vernieuwde pand, wat een mix zal worden tussen een koffiebranderij, productie en opslag, experience center, kwaliteitslab, opleidingscentrum, Technische Dienst en kantoren. De uitbreiding vindt gefaseerd plaats, zodat de productie ondertussen door kan gaan.

Het experience center biedt gasten straks de mogelijkheid om verschillende Mocca D’Or koffieconcepten, theeproducten en espressomachines te zien. In het nieuwe kwaliteitslab worden nieuwe koffierecepturen ontwikkeld en getest.  

Met de nieuwbouw zet Mocca d’Or in op duurzaamheid. Het nieuwe pand zal zoveel mogelijk zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie.

Reageer op dit artikel