nieuws

McDonald’s benoemt nieuwe marketingdirecteur

Algemeen

McDonald’s benoemt nieuwe marketingdirecteur

Annemarie Swijtink wordt de nieuwe director marketing, communications en insights van McDonald’s. Per 1 januari betreedt ze hiermee de directie van snackketen.

Swijtink begon bij de McDonald’s met een bijbaan. Na haar studie werd brand manager. Ze heeft bijgedragen aan de groei van McDonald’s door het lanceren van een gedisciplineerd food development proces en het ontwikkelen van de consumer en business insights functie.

‘Drager van McDonald’s cultuur’

Erwin Dito, huidige director marketing, communications & insights: “Annemarie is een leider en een verbinder en neemt onze gast als vertrekpunt bij alles wat ze doet. Daarnaast is ze een ware “drager” van onze cultuur. Ze is het ultieme voorbeeld van hoe mensen zich bij McDonald’s kunnen ontwikkelen en kunnen groeien.”

Swijtink volgt Dito op. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat hij per 1 januari managing director McDonald’s Nederland wordt.

Reageer op dit artikel