nieuws

Inschrijftermijn Kwaliteitsmanager Food 2018 verlengd

Algemeen

Inschrijftermijn Kwaliteitsmanager Food 2018 verlengd

De inschrijftermijn voor de verkiezing Kwaliteitsmanager Food 2018, die VMT in samenwerking met NNK organiseert, is met twee weken verlengd. Kwaliteitsmanagers kunnen zich voor deze prijs nog aanmelden tot en met 14 oktober. De winnaar wordt gekozen tijdens het Food Safety Event op 29 november in Amersfoort.

VMT en het Nederlands Netwerk voor Kwaliteitsmanagement (NNK) organiseren voor de vijfde keer de verkiezing van de Kwaliteitsmanager Food van het jaar (KMvhJ). Zij willen met deze door VMT ingestelde prijs aandacht vragen voor het belang van het vak kwaliteitsmanagement.

Met ingang van 2018 heeft deze verkiezing een bredere opzet gekregen door ook Arbo en Milieu/MVO en de beoefenaren daarvan er onder te laten vallen. Daarnaast willen VMT en NNK kwaliteitsmanagers, inclusief KAM-/QESH managers, en hun leidinggevenden bewust maken van hun rol en positie in bedrijven en helpen hun kennis en kunde op een hoger niveau te brengen.

De winnaar wordt bekend gemaakt op het Food Safety Event. Dit jaar organiseert VMT deze bijeenkomst op 29 november in de Flint te Amersfoort. Inschrijven of iemand opgeven doet u hier. 

Reageer op dit artikel