nieuws

De toekomst van kunststof verpakking op ‘Future Proof Plastics’

Algemeen

De toekomst van kunststof verpakking op ‘Future Proof Plastics’

Hoe toekomstbestendig zijn de kunststof verpakkingen? Tijdens het seminar Future Proof Plastics op 19 november bieden NRK Verpakkingen en PlasticsEurope Nederland een podium aan sprekers uit de politiek, retail, ngo’s en recycling. Zij zullen daar hun visie presenteren en hun verwachtingen uitspreken naar de producenten van kunststof en kunststof verpakkingen.

Dit meldt Kunststof en Rubber

Albert Heijn is een campagne gestart om verpakkingen verder te verduurzamen. Namens deze retailer vertelt Anita Scholte Op Reimer welke rol zij ziet voor het verpakkende bedrijfsleven. De overheid steunt de Europese plannen om kunststofverpakkingen voor eenmalig gebruik te verbieden. Esther de Kleuver houdt de industrie namens het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een spiegel voor. Ook Michel Schuurman (MVO Nederland), Matthijs Veerman (Morssinkhof Plastics) en Toine Timmermans (Taskforce Circular Economy in Food) schetsen het gewenste toekomstbeeld voor kunststofverpakkingen.

 

Reageer op dit artikel