nieuws

Alex Weber nieuwe CFO bij McDonalds Nederland

Algemeen

Alex Weber nieuwe CFO bij McDonalds Nederland

Alex Weber wordt de nieuwe CFO bij McDonalds Nederland. Hij wordt verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het financiële beleid van de multinational. Ook zal hij leiding geven aan de financiële afdeling. Hij volgt Wendela van de Water op.

Weber heeft al ruim elf jaar ervaring  in financiële functies. Hij heeft onder andere gewerkt bij Deloitte en AkzoNobel. Van de Water werkte sinds 2001 bij McDonalds. In 2014 werd zij hoofd financiën.

Manu Steijaert, managing director McDonald’s Nederland: “Wij zullen Wendela missen. Tegelijkertijd zijn we verheugd dat we Alex, met zijn brede ervaring en frisse kijk op de business, toe kunnen voegen aan ons managementteam.”

Reageer op dit artikel