nieuws

Oatly komt met twee nieuwe dranken

Algemeen

Oatly komt met twee nieuwe dranken

Oatly, de producent van haver producten, komt met nieuwe havermoutdranken. Na de haverdrank, haverdrank bio, barista edition, haverdrank cacao en cusine zijn er twee nieuwe varianten verkrijgbaar.

Oatly halfvol en Oatly vol. Liggen vanaf vandaag in de winkel.

Oatly halfvol

Oatly drink semi is een haverdrank met 1,5% vet. Deze kan zowel warm als koud gedronken worden en er is een geheel nieuw recept voor ontwikkeld, dat onder andere haver, water, raadzaapolie en wat zout bevat. De smaak wordt beschreven door Oatly als “romig, zacht en subtiel.”

Oatly vol

Oatly vol wordt beschreven als de ideale vervanger van volle koemelk. Het product kan gebruikt worden om mee te bakken. Ook is het geschikt om te gebruiken in de koffie. De smaak wordt bij de Oatly vol beschreven als extra romig. De drank bevat minder verzadigde vetten dan de andere dranken van Oatly.

Beide varianten bevatten geen melk, soja, noten en amandelen. Verder zijn ze geschikt voor veganisten.

Reageer op dit artikel