nieuws

Caldic voltooit overname van HT Griffin Food Ingredients

Algemeen

Caldic voltooit overname van HT Griffin Food Ingredients

Caldic B.V., internationale distribiteur en producent van voedingsingrediënten en speciale chemicaliën, heeft de overname afgerond van HT Griffin Food Igredients, een vooraanstaande producent en leverancier van voedingsingrediënten en mengoplossingen voor de Canadese markt.

De afronding van deze overname benadrukt de sterke positie en ambitie van Caldic om een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor voedselingrediënten te zijn. HT Griffin Food Ingredients (HTG) heeft in de afgelopen acht decennia geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn droge meng- en distributiemogelijkheden en heeft een sterke reputatie opgebouwd door zich te richten op kwaliteitsproducten op maat, klantenservice en innovatie.

Caldic heeft de afgelopen jaren bewezen een sterke focus te hebben op het uitbreiden van zijn activiteiten in voedingsingrediënten die voedselverwerkende bedrijven bedienen op de markten van bakkerijproducten. Olav van Caldenborgh, ceo van Caldic B.V. vertelt over de overname: “Met deze overname onderstreept Caldic zijn strategie om een toonaangevende wereldwijde distributeur voor de voedingsindustrie te worden.”

 

 

Reageer op dit artikel