nieuws

Ook MCD, Boon’s en Poiesz roepen rundergehakt terug

Algemeen

Ook MCD, Boon’s en Poiesz roepen rundergehakt terug

Na de Coop, Spar en Emté roepen nu ook MCD supermarkt, Boon’s markt en Poiesz hun mager rundergehakt terug. Reden hiervoor is de mogelijke aanwezigheid van de STEC-bacterie, welke maag- en darmklachten kan veroorzaken.

Het gaat om de volgende verpakkingen voor MCD supermarkt en Boon’s markt:

  • 300 gram mager rundergehakt met de streepjescode 8713526800307 en ten minste houdbaar tot 29 april, 30 april, 1 mei of 2 mei 2018, waarvan de TC code eindigt op L2302284
  • 500 gram mager rundergehakt met de streepjescode 8713526800376 en ten minste houdbaar tot 29 april, 30 april, 1 mei of 2 mei 2018, waarvan de TC code eindigt op L2302284

Consumenten worden opgeroepen het product niet te consumeren, maar terug te brengen naar MCD of Boon’s supermarkt. Zij ontvangen een vervangend artikel of het aankoopbedrag retour.

Poiesz

Poiesz roept alle verpakkingen mager rundergehakt van 250 en 500 gram met de houdbaarheidsdatum van 30 april, 1 mei en 2 mei terug. Deze verpakkingen zijn uitsluitend verkocht in de volgende Poiesz supermarkten: Assen Paganinilaan, Assen Pittelo, Boornbergum, Buitenpost, Burgum, Burgum van Veenweg, Drachten Centrum, Franeker Julianastraat, Gorredijk, Groningen Helpman, Grou, Haulerwijk, Leeuwarden Aldla, Leeuwarden Centrum, Leeuwarden Schieringen, Leeuwarden Westeinde, Lemmer Verlaet, Menaam, Nieuw Roden, Nieuwe Pekela, Oosterwolde, Sneek Boschplein, Staphorst, Tolbert, Wolvega, Workum en Zevenhuizen.

Reageer op dit artikel