VMT
VMT
  • Voedselveiligheid
    • Listeria monocytogenes
    • E.coli (STEC/ EHEC)
    • Hygienisch ontwerpen
    • Voedselveiligheidscultuur
    • Fraude
  • Wetgeving
    • Etikettering
    • NAPV
    • Nutri-Score
    • Claims
  • R&D
    • Alternatieve eiwitten
    • Suikerreductie
  • Duurzaamheid
    • Voedselverspilling
  • België
InloggenAbonneren

VMT 08 (2022)

Functionele ingrediënten die hun effect hebben op de gezondheid zijn volop in ontwikkeling. Maar een gezondheidsclaim krijgen, is niet gemakkelijk.

Je hebt een abonnement nodig om dit artikel te lezen.

Dit artikel lezen? Neem een abonnement en:

  • Krijg onbeperkt toegang tot VMT.nl
  • Ontvang 4x per week de nieuwsbrief
  • Lees 8x per jaar het digitale magazine
Inloggen
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Contact
  • Over VMT
  • Events
  • Digitaal Magazine
  • Adverteren
  • Vacatures

Snel naar

  • Nieuwsartikelen
  • Achtergronden
  • Lezingen
  • Startups

Wetgeving

  • Etikettering
  • NAPV
  • Nutri-Score
  • Claims

Voedselveiligheid

  • Listeria monocytogenes
  • E.coli (STEC/ EHEC)
  • Hygienisch ontwerpen
  • Voedselveiligheidscultuur
  • Fraude

R&D

  • Alternatieve eiwitten
  • Suikerreductie

Duurzaamheid

  • Voedselverspilling

Overige thema's

  • België
  • Economie & bedrijven
  • Mensen & loopbaan
  • Marketing & consument
  • Voeding & gezondheid
  • Technologie & techniek
  • Product & Bedrijfsnieuws

VMT is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen