nieuws

Recall Jumbo en Jan Linders

Voedselveiligheid & Kwaliteit

Jumbo en Jan Leenders halen producten uit de schappen vanwege allergenen en stukjes plastic.

Recall Jumbo en Jan Linders

De supermarktketen uit Veghel roept Jumbo Cashew ongebrand ongezouten 200 gram met THT 12-2019 terug.

Recall

Mogelijk vond er tijdens de productie kruisbesmetting plaats met pinda. Op de verpakking van de cashews staat niet er mogelijk pinda in kan zitten. Jumbo raadt klanten met een pinda-allergie het product niet te consumeren en te retourneren.

Gehakt

Jan Linders voerde ook een terugroepactie uit. Haar gehakt half-om-half gekruid 300 gram houdbaar tot en met 09-09-2019 met batch-lotcode XX-1935602 (onderkant verpakking) bevat mogelijk blauwe stukjes plastic.

Jan Linders waarschuwt het gehakt niet te eten en terug te brengen naar de dichtstbijzijnde supermarkt.

Reageer op dit artikel