nieuws

FI Europa: ‘Drie dagen van zoeken, leren en verbinden’

Product & Bedrijfsnieuws

Nieuwe ingrediënten, technologieën, uitdagingen en trends zijn van groot belang op FI Europa. De beurs komt onder andere met een zone speciaal voor nieuwe producten, een startup lounge en er is een zogeheten matchmaking service aanwezig die leveranciers koppelt aan producenten.

FI Europa: ‘Drie dagen van zoeken, leren en verbinden’

Het thema van deze editie FI Europa is ‘Source, learn, connect’ ofwel ‘zoek, leer en verbind’. Het beursconcept moet ervoor zorgen dat bezoekers snel relevante partners kunnen vinden, netwerken en hun kennis vergroten.

 

Zoek

Zoek het ingrediënt voor iedere toepassing. De verschillende paviljoenen, zoals het FoodTec paviljoen, zijn volgens de organisatie van het evenement een goed beginpunt om de juiste exposanten in de juiste categorie te vinden. Nieuw dit jaar is de Startup Lounge. Alle bedrijven die deelnemen aan de Startup Innovation Challenge zullen op dit paviljoen hun ideeën presenteren.

Leer

Leer met gratis uitgebreide onderwijsmogelijkheden. In de verschillende zalen van de FI Europa worden lezingen gegeven die gratis bij te wonen zijn. Zo wordt er o.a. een lezing gegeven over nieuwe wetgeving. Ook presenteren bedrijven elk half uur hun oplossingen in verschillende categorieën.

Verbind

Verbind, netwerk en informeer jezelf. Fi heeft twee evenementen georganiseerd die netwerken combineren met paneldiscussies. Voor zowel het Women’s Networking Breakfast en het Food Evolution Breakfast dient men zich op voorhand te registreren.

FI Europa als hub

Julien Bonvallet, brand directeur bij FI Europa, zegt: “In de 33 jaar sinds de oprichting is Fi Europe uitgegroeid tot de wereldwijde hub van de ingrediëntenindustrie. Een plek waar de trends en ideeën van morgen worden geboren. Niet alleen vertegenwoordigers van de voedingsmiddelenindustrie en drankenindustrie al lang thuis op onze beurs, maar ook fabrikanten van voedingssupplementen en functionele producten.

FI Europa vindt plaats vanaf 3 december in Parijs.

Reageer op dit artikel