nieuws

Herza Schokolade speelt in op veganistische trend met witte chocoladestukjes

Product & Bedrijfsnieuws

Herza Schokolade speelt in op veganistische trend met witte chocoladestukjes

Herza Schokolade introduceert veganistische witte chocoladestukjes op basis van kokosboter en veganistisch melkpoeder.

Herza biedt twee opties voor haar nieuwe innovatie. Het standaard product bestaat uit kokosboter glazuurstukjes en kokos melkpoeder. Het biologische alternatief is gemaakt van biologische kokosboter glazuurstukjes en rijstmelkpoeder. Beide opties kunnen nog worden verrijkt. Door bijvoorbeeld biologische matcha (groene thee in poedervorm) toe te voegen krijgt het product een groene kleur. Met de Thaise kruidenmix krijg je een mild pittige smaak van gember en chili, wat goed combineert met de smaak van de kokosnoot.

Herza stelt dat fabrikanten met de nieuwe chocoladestukjes spannende smaakervaringen kunnen toevoegen aan hun assortiment. Zo zijn de stukjes erg geschikt voor muesli en veganistisch ijs. De matcha-optie maakt veganistische noten/fruit-mengels mogelijk. De Thaise optie leent zich hiernaast ook nog eens als ingrediënt voor soepen en sauzen of als topping op veganistische hoofdgerechten, salades of desserts. Reageer op dit artikel