1. Voor abonneesEAT-Lancet: We moeten ons voedselsysteem transformeren. Dit moet er gebeuren
  2. Daar gaan we weer: plantaardige vleesbenamingen wéér ter discussie
  3. Nederlandse vleesindustrie lijdt onder Chinese importheffingen op varkensvlees
  4. Pluimveespecialist Plukon ontwikkelt vleesvervangers: 'We zijn laat, maar weten nu hoe de markt zich ontwikkelt'
  5. Overcapaciteit in zuivel- en vleessector dreigt door krimpende veestapel, verwacht ABN Amro
  6. Voedselprijzen op hoogste niveau in twee jaar, vooral vlees en plantaardige olie duur
  7. Voor abonneesHoe maak je hybride producten die wel werken? Zo pakken deze 3 bedrijven het aan
  8. Lekker, gezond en vooral betaalbaar: dat is de strategie van ME-AT voor groei in vleesvervangers
  9. Voor abonnees8 belangrijke resultaten uit het NVWA-toezicht in 2024
  10. Politie verwijdert tientallen dierenactivisten bij slachterijen VanDrie
  11. Voor abonneesVoedselvergiftiging in Noord-Frankrijk: 12-jarig meisje overleden, onderzoek naar vleesbron nog gaande
  12. NVWA grijpt in bij illegale slachterij op boerderij in Noord-Limburg
  13. Food Law Event 2025: van acrylamide en Green Claims tot voedselcontactmaterialen en allergenen
  14. Snackproducent Van Geloven wil 3 fabrieken sluiten
  15. IFFA: vleesindustrie moet nijpend personeelstekort te lijf met vision-robots en AI
  1. Aldi test gemengd gehakt, 40 procent plantaardig
  2. 'Vleesbastion' IFFA omarmt alternatief eiwit: 'we staan op kantelpunt'
  3. Nepluvi ziet kansen en risico's voor Europese pluimvleessector door handelsoorlog
  4. Voor abonneesNederlander houdt vast aan stukje vlees, maar aanbod plantaardig groeit: 6 inzichten uit Eiwitmonitor 2024
  5. Verborgen routes van het lobby-labyrint: zo beïnvloedt het onze wetgeving
  6. Voor abonneesDeze voedselcategorieën maken het meest ziek
  7. Schaarste rundvlees leidt tot forse prijsstijgingen
  8. Voor abonneesVMT 1 (2025): De dilemma's van minder bewerkt
  9. Zwanenberg: 'Door processing kunnen we meer grondstoffen benutten en verwaarden'
  10. Ceo Van Loon Group: 'Geen toekomst vleesvervangers, wel voor hybride'
  11. NVWA: middelgroot slachthuis mag niet meer slachten
  12. Voor abonneesVirussen in voedsel: WHO en FAO brengen risico's in kaart
  13. Voor abonneesDoeltreffendheid van campylobacter-aanpak onderzocht
  14. Voor abonneesZo kan de foodindustrie stappen zetten in energietransitie
  15. AHDB zet in op uitrol leveranciers voor export Brits vlees