nieuws

Stichting Reclame Code benoemt Otto van der Harst als directeur

Economie & Bedrijven

Stichting Reclame Code benoemt Otto van der Harst als directeur

Otto van der Harst volgt Prisca Ancion-Kors op als directeur van de Stichting Reclame Code.

Voorzitter Dick Molman ziet vanwege zijn brede achtergrond in reclame communicatieadvies en in de rol als adverteerder Van der Harst als ideale opvolger van Ancion-Kors. “In het sterk veranderende speelveld hebben we behoefte aan een brede kijk om ook in de toekomst relevant te zijn en te blijven”, zegt Molman.

Verantwoorde reclame

De Stichting Reclame Code (SRC) bevordert het maken van verantwoorde reclame. Ze doet dit door middel van de Nederlandse Reclame Code en een reeks reclamecodes gebonden aan branches, doelgroepen en media.

Reageer op dit artikel