nieuws

Vion-stakeholders ervaren ketens in Meat Master Center

Algemeen

Vion-stakeholders ervaren ketens in Meat Master Center

Vion heeft zijn Meat Master Center geopend in zijn hoofdkantoor in Boxtel. Belanghebbende partijen kunnen hier kennismaken met de ketens van Vion.

Maiko van der Meer van de varkensafdeling van Vion, zegt: “Het Vion Meat Master Center is een multifunctionele ruimte in ons hoofdkantoor in Boxtel, waar we onze klanten, leveranciers en stakeholders meenemen in de wereld van vlees. Ze kunnen nieuwe vleesconcepten zien, proeven en ruiken”.

Duurzame ketens

Het Meat Master Center bevat een kookeiland en een verwarmde buitenruimte met een barbecue. “In het Meat Master Center is ruimte voor demonstraties van onze master butchers. Daarnaast werken we samen met grillmasters en -chefs om zo de ultieme smaakbeleving te creëren”, aldus Van der Meer.

Naast het etaleren van het eindproduct gebruikt Vion het Meat Master Center ook om haar verhaal te vertellen. John de Jonge van de varkensafdeling van Vion: “We tonen hoe we van boer tot eindproduct samenwerken. We laten onze kennis van vlees zien en hoe we sturen op vraaggestuurde, duurzame ketens. Elke ketenpartner beschikt over zijn eigen expertise.”

Het Meat Master Center is sinds begin april actief.

Reageer op dit artikel