nieuws

Albert Heijn gaat warme maaltijden bezorgen met ‘Allerhande kookt’

Algemeen

Albert Heijn gaat warme maaltijden bezorgen met ‘Allerhande kookt’

Het online bestellen van eten en drinken is populair. Belangrijke redenen hiervoor zijn voornamelijk gemak en snelheid, blijkt uit een rapport van Foodservice instituut Nederland. Albert Heijn haakt vanaf 11 januari aan bij deze trend.

Volgens Marit van Egmond, directeur commercie bij Albert Heijn heeft Albert Heijn alles in huis om te bezorgen: “We zien een toenemende behoefte bij onze klanten aan goede maaltijden zoals je die zelf ook zou maken, zonder dat je daarvoor de keuken in hoeft. Dat is precies wat we met Allerhande Kookt doen: de gerechten die je normaal zelf zou koken, maken wij nu voor je en staan binnen een half uur lekker warm op tafel.”

200 gram groente

In Amsterdam-West worden alle maaltijden bereid. De maaltijden variëren van rendang met snijbonen tot aan lasagne. Elk gerecht bevat minimaal 200 gram groente en het wordt allemaal vers bereid. Alle gerechten hebben ooit in de Allerhande gestaan en zijn daarin terug te vinden.

Volgende stap in foodservice

Albert Heijn zet met Allerhande kookt een volgende stap in foodservice. Eerder al introduceerde Albert Heijn Bakery Café, een plek waar consumenten na hun boodschappen een kop koffie of een broodje kunnen consumeren en Deli Kitchen, een uitgebreid assortiment van salades, maaltijden, pizza’s en gegrilde kip om ter plekke op te eten of mee naar huis te nemen.

De bezorging voor Allerhande kookt zal via de bezorgservices van Thuisbezorgd en Deliveroo gaan en zal starten in een groot deel van Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel