nieuws

2 Sisters Storteboom lanceert conveniencelijn Barnfield

Algemeen

2 Sisters Storteboom lanceert conveniencelijn Barnfield

Onder de naam Barnfield gaat 2 Sisters Storteboom kipconvenience producten aanbieden. De introductie van de kipproducten vond plaats op de SIAL, de levensmiddelenbeurs die deze week plaatsvindt in Parijs.

De naam Barnfield is afgeleid van het Engelse woord schuur en van de plaats Barneveld, waar de producten worden geproduceerd. Met Barnfield wil 2 Sisters Storteboom ‘ambacht uit de industrie’ brengen.

Het assortiment van kipproducten is ingedeeld in de categorieën Roasted, Crispy, Sticky en Ready to (h)eat. Daarnaast biedt Barnfield een ‘special concepts’ assortiment. Hieronder vallen de productconcepten Sticky Cola Chicken, Asian Chef en Tulips from Holland.  Barnfield wil met deze concepten inspelen op de laatste consumententrends.

Reageer op dit artikel