Lees 1 maand gratis
Inloggen
Voedselveiligheid
Listeria monocytogenes
E.coli (STEC/ EHEC)
Hygienisch ontwerpen
Voedselveiligheidscultuur
Fraude
PFAS
Acrylamide
MOAH & MOSH
Wetgeving
Etikettering
NAPV
Nutri-Score
Claims
Standaarden & Certificeringen
Allergenen
R&D
Alternatieve eiwitten
Suikerreductie
Ultrabewerkte voeding
Fermentatie
Duurzaamheid
Voedselverspilling
Energie en water
Duurzame data
België
Food Safety Event
Praktijkdag Microbiologie
Drie keer uitbraak in Zweden: onverwacht Salmonella, histamine en Campylobacter op het menu
De autoriteiten in Zweden waren in de maanden augustus en september 2021 volop in het nieuws.
Log in of maak een gratis account aan om dit artikel te lezen.
Ga verder
Log in of maak een gratis account aan om dit artikel te lezen.
Ga verder